SEND OSS DINE IDEER TIL TEMA FOR NYE UNDERVISNINGSOPPLEGG!

Monitor
På Engage-nettstedet har du kunnet laste ned materiell av to litt forskjellige typer siden jul: De som har tittel i oransje bokstaver (som det er flest av), og de som er merket med et blått banner og teksten Sequence. Den første typen opplegg skal normalt kunne gjennomføres på én skoletime, mens den andre typen er noe mer omfattende og skal deles på to timer med ulikt faglig fokus.

Om ikke alt for lenge vil du også finne en tredje type opplegg på nettsiden, hvor det vil være samlet flere ulike undervisningsressurser knyttet til et aktuelt tema. Tanken er at dette vil gi læreren større frihet og stoff nok til å organisere noe mer omfattende prosjekter, med større grad av elevstyring enn i oppleggene vi har lagd hittil. Det første opplegget vil sannsynligvis handle om biologisk bekjempelse av smittebærende mygg ved hjelp av genteknologi (se her for en forsmak på temaet).

Vi tar gjerne imot ideer og ønsker fra alle brukerne av nettstedet til temaer for framtidige opplegg av alle tre typer. Skriv gjerne inn dine forslag og ideer som en kommentar på denne siden, eller send oss en e-post på engage@hbv.no